RUTH JACOTT BOEKEN

Ruth Jacott is al sinds jaar en dag niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekindustrie. Met hits als Hartslag, Vrede, Leun Op Mij, Ik Ga Door en Blijf Bij Mij heeft zij zich recht in de harten van Nederland gezongen. Dit is dé plek om Ruth Jacott te boeken voor uw feest of evenement.

Wilt u een offerte aanvragen? Of wenst u meer informatie over de diensten van All Set Productions? Vult u onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen z.s.m contact met u op. Velden met een * zijn verplicht.

Voer hierboven een getal in tussen 10 en 99 (bijvoorbeeld 71)
ruth jacott boeken

BOEKINGSINFORMATIE

Met tape
Tijdsduur optreden: 30 minuten
Geluid: Inclusief A-set tot 250 personen
Prijs: Vanaf €6.950,00 excl. btw en Buma

Met band
Tijdsduur optreden: 60 minuten
Geluid: Exclusief eindgeluid
Prijs: Vanaf €14.500,00 excl. btw en Buma

Overig
Heeft u andere of specifieke wensen voor een optreden van Ruth Jacott? Vul dan het formulier in of neem contact op met All Set Bookings via onderstaande contactgegevens. Wij denken graag met u mee!

Het begin

Het Begin

Nadat Ruth in 1986 met het VARA-team (Lisa Boray en Marielle Tromp), de eerste prijs op het Knokke Festival wint, begint het grote werk. In 1987 speelt Ruth de rol van Grisabella in de Nederlandse versie van Cats. Later speelt zij diezelfde rol nog een aantal maanden in Zwitserland. In 1989 krijgt ze de rol van Dinah in de musical A Night at the Cotton Club met o.a. Humphrey Campbell en Madeline Bell. Hiervoor ontvangt Ruth een Zilveren Harp.

In 1993 vertegenwoordigt Ruth Nederland op het Eurovisie Songfestival in Ierland. Met het nummer Vrede behaalt zij de zesde plaats. Haar debuutalbum Ruth Jacott verscheen kort daarna en in datzelfde jaar scoorde ze een grote hit met Blijf Bij Mij, een duet met Paul de Leeuw. Veel albums volgen en bereiken de gouden, platina en dubbel-platina status.

wat kost ruth jacott
ruth jacott boeken
Ruth Jacott
ruth jacot

Theatertour

In 1995 doet Ruth Jacott haar eerste theatertournee waarna er nog veel tournees volgen. In 1996 besluit de Stichting Conamus haar te lauweren met een Gouden Harp vanwege haar veelzijdige kwaliteiten en vakmanschap. Het juryrapport looft met name haar spectaculaire liveshows.

In de jaren daarna brengt Ruth veel succesvolle albums en singles uit, doet grote shows en theatertours, zingt de titelnummer van de film Kruimeltje (1999), speelt Vals Verlangen live in Carré (2000).

Dit is de officiële en exclusieve boekingskantoor om Ruth Jacott te boeken.

Boekingen
All Set Bookings
lyanca@allset-bookings.com
+31 6 20 35 47 64
www.allset-bookings.com

Management

All Set Productions

lyanca@allset-productions.com
+31 6 20 35 47 64
www.allset-productions.com

Impresariaat Theater
Friendly Fire Theater
robin@friendly-fire.nl
020-2149079
www.friendlyfiretheater.nl