De officiële website van Ruth Jacott

Het is met pijn in ons hart dat mijn team en ik hebben moeten besluiten de tour Ruth Live te annuleren. Na de tour tweemaal te hebben verplaatst durven we het niet nog een keer aan, gezien de voor ons vak traag versoepelende maatregelen en richtlijnen en overvolle agenda’s van theaters.

Mijn team en ik hebben lang gesproken, omdat we aan de ene kant niet zomaar afstand willen doen van deze show waar we zo ontzettend trots op zijn en niets liever willen dan daarmee zo snel mogelijk weer in het theater staan, maar aan de andere kant willen we orde scheppen in de chaos van verplaatsingen en duidelijkheid bieden aan jullie (het publiek), theaters en aan de mensen binnen mijn productie.

Geloof me, dat is een moeilijk en pijnlijk besluit geweest, maar het is pure overmacht en ik zie echt geen andere mogelijkheid dan annuleren en zo snel mogelijk met een minstens net zo mooie show te komen! Ik houd jullie op de hoogte!

webdesign zwolle